مشاوره حقوقی رایگان - نقض حریم خصوصی

شخصی مدعی شده که من وارد حساب تلگرامش شده و اطلاعات و تحقیقات ایشون رو پاک کردم و قصد شکایت دارن.. حساب تلگرام ایشون مجازی و بدون امنیت بوده و بعد از من یکی به اکانت ایشون دسترسی داشته و ایشون مدعی ان من اطلاعات اکانت رو در اختیارش قرار دادم... بلاتکلیفی بدی گیر کردم

پاسخ ها :

تقی برهانی بلسبنه

تقی برهانی بلسبنه :

سلام
شما برابر مقررات مرتکب جرم شده اید.... ولی چون دسترسی به تلگرام ممنوع است قانون از عملکرد ممنوع حمایت نمی کنه باید مواظب و دقیق باشید