مشاوره حقوقی رایگان - رجوع به مابذل بعد از چه مدت امکان پذیره

با سلام
بنده اقا هستم سال 97 ازدواج کردم و بعد چند سال متوجه خیانت همسرم شدم ، بعد مدت کوتاهی به صورت توافقی جدا شدیم ک مهریه هم بخشیده شد ولی قبل اتمام عده به مابذل خود رجوع کردند و درخواست مهریه کردند ولی من تونستم باکلی کش و قوس راضی کنم ک در ثبت اسناد درخواستشو پس بگیره
حالا بعد از یک سال و خورده ای از طلاق ک من مجدد با شخص دیگری ازدواج کردم همسر ثابق برگشتن و تهدید میکنن ک میخوان مهریه رو اجرا بزاره و زندگیمو خراب کنه
سوال من اینه ک میتونه بعد از گذشت بیش از یک سال مجددا درخواست مهریه کنه؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر مهر خود را بخشیده است دیگر قابلیت رجوع ندارد.
بازهم باید اسناد شما ملاحظه شود