مشاوره حقوقی رایگان - رجوع به مابذل مهریه

عرض سلام وادب وضمن تشکراززحمات مشاورین حقوقی و وکلای دادراه. بنده در زمان عده رجوع به مابذل کردم واکنون ک عده تمام شده و همسرم نخواسته از طلاق بگذره.یعنی همچنان طلاق پابرجاست و رجوع بنده ب مهریه نیز قطعی شده.اکنون دادخواست مطالبه مهریه دادن و ایشان اعتراض زدند و من هم در مقابل اعتراضش که حقی ندارم برای گرفتن مهریه ام چون بذل کردم نامه ی دستور قاضی که رجوع ب بذل را نشان می‌دهد و ابلاغیه ی اخطاریه ی سردفترب ایشان را در پرونده گذاشتم.و ازقبل جلسه رسیدگی در همان شعبه 29مهرماه1402تعیین شده.خواستم بدونم این جلسه چ صحبتی میشه؟و بنده چگونه از خود دفاع کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در این جلسه رجوع در زمان عده و مطالبه مهریه بررسی میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع جلسه مهریه و رجوع از بخشش آن در زمان عده میباشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه صورتجلسه و اخطاریه دفترخانه دفاعیات خود را مطرح کنید.
اگر رجوع انجام شده باشد نیاز به دفاع خاصی نیست و دادگاه حکم به پرداخت مهریه خواهد داد و زوج نیز بعد از صدور حکم می تواند دادخواست اعسار بدهد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما چند بار تکرار شده است و پاسخ خود را دریافت کرده اید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن توافقی که در دفترخانه تنظیم شده بررسی شود تا نسبت به جزئیات آن اظهار نظر گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست مهریه داشته باشید