مشاوره حقوقی رایگان - به راه انداختن حکم تعلیقی

با سلام،اینجانب در تاریخ 1400/04از شخصی بابت آتش سوزی ماشینم شکایت کردم که در دادگاه بدوی به یک سال حبس محکوم شد و با اعتراض ایشان در دادگاه تجدیدنظر تاریخ 1400/12 قرار تعلیق تمام مجازات اورا به مدت چهار سال صادر نمودند،بدین صورت که چنانچه ایشان از تاریخ فوق تا پایان قرار تعلیق مرتکب هریک از جرایم حد قصاص دیه یا تعزیر تا درجه هفت نگردد،قرار تعلیقی ایشان لغو ،در غیر اینصورت علاوه بر مجازات جدید،قرار تعلیقی به اجرا در خواهد آمد، در حال حاضر از ایشان بابت توهین و فحاشی ناموسی شکایت کردم که به جهت اقرار به مبلغ پنج میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد،آیا با این پرونده جدیدمیتوانم حکم تعلیقی بالا را به راه بیندازم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق آنچه در سوال آمده است باید تعلیق ایشان به اجرا درآید
مفاد دو دادنامه باید به نظر برسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است