مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجراییه از سوی بیمه تامین اجتماعی جهت برقراری بیمه بیکاری

بنده رای هیات حل اختلاف اداره کار رو گرفتم و مقرر شده بیمه من از تیر 95 تا خرداد 98 به طور کامل پرداخت شود. بعد از مراجعه به کاریابی و سپس بیمه
مسئول سوابق گفتند چون چند ماه بیمه 15 روزه و چند ماه 20 روزه پرداخت شده، باید اجراییه بگیرم. و بیمه بیکاری فعلا بهم تعلق نمیگیره!
به کدام مرجع قضایی باید مراجعه کنم؟ و چه مراحلی رو باید طی کنم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرخواسته شمااعاده حق بیمه سالهای مذکوربوده اداره کار پس ازبررسیها وبرگزاری کمیسیون. واحرازصحت ادعای شما,نامه ای به اداره بیمه جهت وصول مطالبات ارسال وبیمه موظف به وصول وپس ازوصول,درسابقه شما منظور می نماید. ولی اگر رای صادرنموده,مرجع اجرای رای اداره کاراجرای احکام دادگستری است.