مشاوره حقوقی رایگان - استعلاجی کمتر از 3 روز و قانون آن

سلام من سرباز سپاه هستم و مشکل آسم و ریه دارم که در هوای سرد و آلوده تشدید میشه بیماریم. زمانی که استعلاجی هستم و حالم خوب نیست مسئولین پادگان میگن که همون روزی ک مریض میشی باید بری استعلاجی رو تایید کنی و بیای پیش ما بعد اگه ما دیدیم که حالت بده برو استعلاجی و اگه نیای غیبت برات رد میکنیم. میخواستم بدونم که کارشون درسته البته اینو گفته باشم که استعلاجی معمولا کمتر از 3 روز هست. اصلا کمتر از 3 روز باید تایید بشه؟ ممنونم

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام نه خیر احتیاجی به تایید مسولان نداری اگر استعلاجی از طریق بهداری یگان مبوطه صادر شود چون مورد تایید سازمان میباشد نیازی نیست فقط باید اطلاع دهید