مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

باسلام. بنده دوماه پیش پراید خریدم و الان برای انتقال سند متوجه شدم که پلاک از طریق پلیس امنیت توقیف شده و پس از پیگیری متوجه شدم که قبل از خرید دست خود مالک بوده که تخلف نموده و حاضرم نیست که رفع توقیف بکنه.. میتونم شکایت فروش مال غیر انجام بدهم یا نه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.. راه قانونی رفع توقیف هم باید ماشین بمدت یکماه در پارکینگ توقیف شود و مراحل جریمه و غیره طی بشه...ربطی به بنده نداره ومالک هم جوابگونیست

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

یاسلام. توقیف خودرو رافع مالکیت نیست.بایدبه دفترتعویض پلاک مراجعه وعلت توقیف راپیداکنی.اگرازطریق اجرای احکام توقیف شده واگرتوقیفی قبل خرید شماست کاری نمی توانید بکنید ومی توانید معامله رافسخ کنید واگردربازداشتی دادگاه ویا دررهن بانک باشدداد خواست الزام به رفع بازداشتی یافک رهن بهمراه الزام به تنظیم سندانتقال تقدیم دادگاه بنمایید.