مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب مدیر عامل سابق شرکت

سلام بنده تا سال 96 مدیر عامل شرکت حقوقی بوده ام و بعد از آن شرکت را واگذار کرده ام
الان تامین اجتماعی حساب شخصی بنده را مسدود کرده و بدهی ان شرکت را از من طلب میکند و میگوید تا سالی که شما در منسب مدیر عامل بودید محکوم به پرداخت هستید
با توجه به قانون تجارت که مدیر عامل تا زمان تصدی مسئول بوده و بعد از ان شخص مدیر عامل جدید باید پاسخگو باشد ایا میتوان طرح شکایت از تامین اجتماعی و رفع مسدودی حساب را داشته باشیم!؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

خیر، تامین اجتماعی دارای قانون خاص است و مدیران در هر دوره‌ای که مسئولیت داشته‌اند موظف به پاسخگویی هستند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما برای دورانی که مدیر عامل بودید موظف به پاسخگویی هستید و برای بعد از ان با ارائه روزنامه رسمی شرکت اثبات نمایید سمتی نداشته اید.