مشاوره حقوقی رایگان - سهل انگاری مدیر ساختمان

طی یک گفت و گو با مدیر مجتمع در سال گذشته
از او خواستار نصب حفاظ برای پمپ ها شدم تا از سرقت پمپ ها جلوگیری شود ، با وجود پول در صندوق مجتمع ، ایشان از نصب حفاظ برای پمپ ها خودداری کردند .امسال پمپ ها را دزدیدند و بعد از دزدیده شدن پمپ ها، ایشان با حساب مجمتع ، حفاظ ها را نصب کردند .
آیا در این زمینه مدیر، مسئول پرداخت کل هزینه حفاظ ها هست یا نه؟ بنده از پرداخت هزینه پمپ ها و نصب حفاظ ها سر باز زدم به خاطر سهل انگاری آنها با وجود تذکری که به آنها دادم.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه ایشان مسئولیتی در قبال مال برده شده ندارد مسائل آپارتمان نشینی بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خیر این شخص در مقابل دزدیده شدن پمپ ها مسئولیتی ندارد مگر اینکه قرارداد کتبی موجود باشد که مدیر مجتمع در این مورد متعهد به حفاظت از پمپ ها شده باشد.