مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور یکی از وراث برای انحصار وراثت

سلام ،ما حصر وراثت نکردیم و اموال مربوط به پدرم تقسیم نشده و اختلاف شدیدی سر زمین‌ها داریم یا برادرم ،آیا می‌توان از طریق شکایت و دادگاه بتوان اموال را تقسیم کنیم. حصر وراث حتما باید انجام بشه؟اگه اون برادرم نیومد دوباره با شکایت میشه حصر وراثت انجام داد.ممنون میشم کامل توضیح بدید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله ابتدا برای اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید بعد دادخواست تقسیم ترکه دهید

محمدپارسا

جناب آقای محمدپارسا :

ابتدائا دادخواست صدور گواهی حصر وراثت و مهر و موم ترکه را ارائه بدهید و بعداز آن دادخواست تقسیم ترکه و در صورت عدم تقسیم فروش ماترک را مطرح کنید.