مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب

با سلام خدمت شما سروان گرامی
سوال بنده اینست که برای اینجانب قرار منع تعقیب صادر شده میخواستم ببینم چه زمانی طول میکشه تا پرونده مختومه بشه و برای اعاده حیثیت ایا بنده باید شاکی شم بابت افترا یا خیر
با تشکر از شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اززمان ابلاغ به شاکی نامبرده 12روز فرصت داردکه اعتراض خودرا تقدیم نمایید والا قرارمذکورقطعی می گردد.اعاده حیثیت درامورکیفری نداریم .بابت افترانظربه اینکه وفق اصل 34و159قانون اساسی ,دادگستری ملجا تظلم خواهی است وفق تبصره3ماده100ق.آ.د ک.باشکایت وقرارمذکور نمی توان شاکی راتحت تعقیب قرارداد.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

درصورتی, که طرف مقابل اعتراضی, نکند رای قطعی, میشود بابت افترامیتوانید شکایت کنید