مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری دیه جنین 6 ماهه

سلام وکیلی به ما زنگ زد و گفت من پرونده دیه فوت جنین 6 ماهه در تصادف شما رو در بیمه دیدم اگر بخواهید من یک ماهه پرونده شما رو انجام میدم طبق ماده 477 پرونده شما مشکلی نداره چون همه چی تایید شده
و ما قبول کردیم و قرار شد 26 درصد بگیره و پول به حساب ایشان واریز بشه و امضا کردیم و ما رو به محضر برد و محضری امضا کردیم و الان 2 ماه میگذره و هیچ کاری نکرده و جواب تلفن نمیده و هر از گاهی پیام میده که پرونده شما ابی گرم نمیشه و من 7 میلیون دادم به فلان و فلان و من صداشو ضبط کردم و پیامهای ایشان که گفتن من میام فسخ میکنم و غیره و هزار دروغ که پیامهاش رو نگه داشتم ما جهت فسخ قرارداد به محضر رفتیم و رییس اونجا گفتن باید حتما خودشون باشن. من الان چه کار میتونم بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید انسان متقلب و دروغ گویی هستن

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگر ایشان وکیل دادگستری نباشند,جرم ایشان کلاهبرداریست.اگردرمحض وکالت بدون عدم عزل دادید نیازی بحضورایشان نیست وبا اظهارنامه ایشان راعزل نماییدواگروکیل هستند باتوجه به مدارک شما ازطریق کانون وکلا اقدام نمایید.