مشاوره حقوقی رایگان - مقصر کیست

همسرم به پسری 33ساله در خانه خود پسر، اره برقی و چوب داده تا کاری برای همسرم انجام دهد و مزدی بگیرد متاسفانه بند اول شصت پسر در خانه ی خود پسر قطع شده...(تمام مخارج درمان را همسرم داده
ایا از لحاظ قانونی همسرم مقصر است و دیه باید پرداخت کند با وجود اموزش و سفارشات لازم به ان فرد؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام و درود .نحوه محاسبه دیه و ارش صدمات بدنی بر مبنای میزان تقصیر طرفین دعوا،و عامل مسبب و حادثه ساز و اینکه عامل تا چقدر احتیاط لازم را رعایت کرده و همسر شما وسایل ایمنی انجام کار رو تهیه کرده توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص واعلام میگردد.انشالله موفق باشید

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛
در خصوص وقایع و اتفاقات بایستی مشخص گردد مقصر حادثه و عامل و سبب بوجود آورنده حادثه چه چیز یا یه کسی هست که ممکن است کارفرما یا کارگر باشد(درصورت وجود رابطه کارگر و کارفرمایی) یا نقص وسایل و ... ، همسر شما چنانچه کارفرما فرد باشد بایستی تقصیر ایشان احراز گردد اما چنانچه کارگر را بیمه ننموده باشد در این خصوص قطعا مقصر خواهد بود .
در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد قبل از هر اقدامی از مشاوره وکیل دادگستری استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگه برای شما و به خواست شما کاری انجام میداده احتمال داره دیه برعهده شما باشه.علیرغم این نیاز به بررسی و جزییات بیشتری از ماوقع هست.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگه برای شما و به خواست شما کاری انجام میداده احتمال داره دیه برعهده شما باشه.علیرغم این نیاز به بررسی و جزییات بیشتری از ماوقع هست.