مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام
وقت بخیر
بنده مدت سه ماه برای شرکتی کار میکردم قرار بود از روز اول بیمه پرداخت کنند ولی انجام نشد قرارداد هم امضا نکردند و من بعد از سه ماه به دلیل عدم واریز بیمه با اون شرکت قطع همکاری کردم.
تا امروز 20 روز هست که عیدی سنوات رو بعد از قطع همکاری من پرداخت نکردند و پاسخگو هم نیستند من میتونم ازشون شکایت کنم؟
آیا در صوت شکایت کارفرما موظف به پرداخت بیمه ماه های قیل میشود؟

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ قانون کار به صورت اجباری برای تمام افراد بایستی اجرا شود و با توافق نمی توان از آن سرباز زد ، یکی از موارد اجباری در نظر گرفته شده در قانون کار برای افراد بیمه می باشد با توجه به موضوع مطروحه شما بایستی به اداره کار مربوطه(محل) مراجعه نمایید و دادخواست بدهید و ثبت بیمه و چنانچه موارد دیگری هست اعلام و درخواست بدهید . ضمنا اثبات این امر که در مدت مذکور در شرکت مورذ اشاره فعالیت داشته اید با شما می باشد . در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد قبل از هر اقدامی از مشاوره وکیل دادگستری استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383