مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام. از شخصی طلب دارم چکش پاس نشد هم خودش و هم ضامنش را محکوم کردم و چون خودش چیزی نداشت حکم قطعی توقیف خودرو ضامن را گرفتم پلاک خودرو به نامش هست و فک نشده ایا میتونه با تنظیم یک قولنامه فروش به تاریخ قبل از تاریخ برگشت چکیا حتی بعد از اون به نام شخص دیگری ادعا کنه که من خودرو را قبلا فروختم. و نتونیم پولمان را بگیرم ... ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در اینصورت باید اعتراض ثالث بدهد که در جلسه تشکیل شده شما ادعای جعل و ارجاع به کارشناس خط در خصوص تعیین تحریر نوشته ها بخواهید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. چون قولنامه سند عادی محسوب می شود، می بایست اعتراض ثالث بدهند که در این صورت شما باید ادعای جعل مطرح کنید.