مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو ضامن

با سلام.بنده بابت طلبم از امضا کننده و صادر کننده چک درخواست مطالبه وجه کردم.چون صادر کننده آه در بساط نداشت با تامین خواسته خودروی ضامن را توقیف کردم.الان رای قاضی محترم مطالبه وجه تضامنی صادر شده.آیا ضامن میتونه ادعا کنه خودرو جز مستثنیات دینه و رفع توقیف کنه؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر خودرو با ارائه ادله اثباتی تنها وسیله معاش وی باشد.در غیر این صورت خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد....