مشاوره حقوقی رایگان - امانت دادن کارت بانکی

سلام.مدتی به خاطر بسته بودن حسابهای برادرم که شکایت طلاق داشت کارت بانکی خودم را به او داده بودم که کاراش رو انجام بده.از شخصی پول قرض میکنه وبهش بر نمیگردونه واون شخص هم به گفته خودش مبلغ بیست میلیون به کارت من برای برادرم ریخته طی چند مرحله وحالا ازمن شاکی شده وهم اصل پولش وهم خسارت میخواد از من باید این پول را بپردازم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دلایل و مستندات خود را مبنی بر بدهکار ‌نبودن به مرجع قضایی ارائه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برمحترم ایشان به دلیل آنکه به حساب شما واریز کردندمیتوانند موضوع طلب خود را اثبات نمایند شما می‌توانید با دلایل دیگری از جمله اقرار برادرتان از خود دفاع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اصل پول را بپردازید و سپس به طرفیت برادر خود دادخواست بدهید