مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادن کارت بانکی در اختیار شخص دیگر

سلام وقت بخیر..کارت بانکیم رو در اختیار کسی قرار دادم که استفاده کند ایشون هم مبلغی از کسی گرفته وبه کارت من واریز شده حالا پس از گذشت یکسال ان شخص از من شکایت کرده وبرای من ابلاغ امده اگ نروم چه میشود

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

این کارشما جرم است ومجازات دارد نروید ک دفاع کنید جلب به دادرسی برای شما صادر میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مراجعه کنید و ازخود دفاع کنید و گرنه به جبرا ن خسارات آن شخص محکوم‌میشوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادن کارت بانک به دیگری تخلف است و احتمال هر اقدامی متصور است لذا در صورتی که از سامانه عدل ایران برایتان ابلاغ آمده باید حاضر شده و دفاع نمایید

نورالله خجسته راد

جناب آقای نورالله خجسته راد :

برویددادگاه واز خودتان دفاع کنیدود صورت عدم مراجعه احتمال محکومیت شما وجود دارد.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام باید مراجعه کنید و ازخود دفاع کنید و گرنه به جبرا ن خسارات آن شخص محکوم‌میشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما در مهلت مقرر حضورا به شعبه مراجعه نمایید
و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید
و در صورت عدم حضور ممکن است محکوم شوید