مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خواهان در جلسه رسیدگی

سلام،من برای دریافت خسارت دیرکرد از مستاجر درخواست وجه التزام کردم،رفته شورا و چند روز دیگه جلسه رسیدگی تعیین کردن،من به عنوان خواهان می تونم در جلسه حضور پیدا نکنم تا پرونده انتقال پیدا کنه دادگاه؟!یا می تونم به جای رفتن از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه بزنم و درخواستم رو بیان کنم؟ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما میتوانید لایحه ارسال نمایید ولی بهتر است در جلسه دادرسی حاضر شوید و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید لایحه ارسال کنید اما بهتر از حضور پیدا کنید خود شورا رسیدگی می‌نماید