مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش ملک به دو نفر

یک واحد پیش خرید کردم الان کاشف به عمل آمده که طرف قرارداد که هم مالک و سازنده بوده ملک رو به کسی دیگر فروخته
چند نفر دیگر هم مثل بنده از ایشون ملک خریدند بفرمایین ما باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام مدارک باید ملاحظه شود پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اشخاصی که معامله آنها متاخر از معامله شخص اول است می‌توانند اقامه شکایت فروش مال غیر کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست شکایت نمایید ما همیشه به اشخاص می‌گوییم زمانی که می‌خواهید مشارکت انجام دهید از سند مادر قسمتی به نام خود منتقل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه فروش مال غیر را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.