مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام ... در دادگاه تجدید نظر شاهد های که زیر یک سند دست نویس رو امضا کردند حاضر نمیشوند ... آیا خواهان یا متقاضی میتواند دو نفر را بدون شناخت خواندگان بیاورد در دادگاه ... یا این که خواندگان و خواهان باید شاهدین را بشناسند؟ باتشکر

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

طرفین قراردادی که ذیل آنرا شهود امضا کرده اند اصولا باید شهود را بشناسند.مگر اینکه شهود واقعی نباشند و به صورت صوری قرارداد را امضا کرده باشند و واقعا شاهد وقوع عقد بین طرفین نبوده باشند.