مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت دستمزد توسط مدیر آرایشگاه

با سلام. بنده در سالنی کار میکردم و متاسفانه حقوق رو درست نمیدادن حقوق پرداختی ماه مهر چهل میلیون تومان بود ک مدیر سالن نصف مبلغ رو میداد و ما بقی خرج سالن میکرد و دست مزد هنرجو اخر سال پرداخت میکرد و الان از بنده حدود 50 الی 60 میلیون خوردن و چون مجبور به رفتن شدم گفتن که دیگ ما هم از شما شکایتی نداریم، متن قرار دادم رو پایین می زارم لطفا ببینید میشه کاری کرد. تشکر میکنم

قرارداد مشارکت (درصدی)

بسمه تعالی
اینجانب
مشارکت در سود به صورت درصدی درصد مشارکت ارایشگر با سالن ها درصد از سود حاصله از خدمات ارائه شده توسط مدیریت ..... که از این پس مدیریت نامیده میشود بر اساس موارد زیر اقدام به مشارکت در ارائه خدمات آرایشی می نمایم آرایشگر در سالن ....... میباشد و از این حیث ارایشگر با امضا این قراداد افزار نمی نماید که خویش فرما تلقی • آرایشگر و مدیریت به دلیل مشارکت در سود تابع قوانین وزارت کار نمیباشد کلیه قیمتهای خدمات توسط مدیریت سالن تعیین می گردد و میزان حقوق پرداختی به آرایشگر نیز توسط مدیریت سالن تعیین میشود. بر همین اساس مدیریت میتوانند هزینه های ناشی از فعالیت آرایشگر در سالن را از حقوق وی کسر نماید همچنین پرداخت مالیات کسب و کار ناشی از فعالیت آرایشگر در سالن بر عهده خود آرایشگر میباشد که مدیریت میتواند از حقوق آرایشگر کر نماید.
تاریخ شروع این همکاری از تاریخ قرارداد الغایت ....را ما می باشد. در این قرارداد مشارکت، مدیریت سالن موظف است. فضای مناسب برای ارائه خدمات آرایشی را با صلاح دید خود در اختیار ارایشگر قرار دهد. همچنین آرایشگر متعهد می گردد کله روزهایی که مدیریت اعلام می نمایند از ساعت 10 تا ساعت 1 در محل کار خود حضور داشه باشد. در غیر اینصورت به ازای هر ساعت عدم حضور مبلغ مشخص شده توسط مدیریت سالن از سود مشارکت آرایشگر کسر میگردد همچنین اراشگر موظف است عدم حضور خود در سالن را حداقل یک هفته قبل به مدیریت سالن اعلام کند و تنها در صورتی میتواند در محل سالن حضور پیدا نکند که مدیریت تایید کرده باشد. همچنین آرایشگر چند فقره سفته به مبلغ ملی با عنوان ضمانت کاری در اختیار مدیریت قرار می دهد تا در صورتی که عملکرد آرایشگر منجر به ایجاد خسارت یا پرداخت جریمه بر اساس قرارداد فی مابین گردید مبلغ خسارت با جریمه از طریق وصول آنها مسترد گردد. شرایط همکاری
- آرایشگر متعهد می گردد کلیه ابزار کار و مواد مصرفی فرارایشی مربوطه را شخصا و از نوع مرغوب و با نظارت مدیریت سالن تامین نماید. 2 ارایشگر متعهد می گردد با تسلط کامل امور مربوط به همین کار را به نحو مطلوب به انجام برساند و در خدمات دیگر دخالتی نکند. ارایشگر متعهد میگردد در محیط کار کلیه شئونات اخلاقی و رفتاری و اسلامی را در تعامل با همکاران و مشتریان رعایت نماید و بهج عنوان در مورد عملکرد همکاران خود اظهار نظر ننماید همچنین عملی و یا صحبتی که موجب تحریک یا به هم خوردن نظم سالن بشود را انجام ندهد. در صورت عدم رعایت به تشخیص مدیریت هر بار معادل درصدی از درآمد ماهیانه ارایشگر جریمه می گردد. تبصره 17 اینجانبه (آرایشگر با توجه به اینکه به صورت مشارکت با خانم ... مشغول به همکاری میباشم، هیچ ادعایی نسبت به بیمه نمودن اینجانبه از ایشان نداشته و ندارم از طرفی با توجه به اینکه خانم ...دارای کد کارگاه میباشد تقاضا می نمایم، در صورت امکان اینجاب را از طریق کارگاه خود به مدت 2 - روز در ماه و در دستهای که خودم تقاضا کرده ام بیمه نموده و تعهد می نمایم کل حق بیمه خود را پرداخت نمایم و هیچ مسئولیتی در صورت قبول آن متوجه مدیریت نخواهد بود همچنین افزار مینمایم اینجانب به استثنای درآمد ماهیانه حاصل از این قرارداد با توجه به نوع همکاری مشارکتی خویش فرمایی) هیچگونه ادعایی از بابت سنوات و بیمه حق مسکن، بن کارگری، حق اولاد، اضافه کاری مرخصی استحقافی، عبدی و پاداش و یا واریز حداقل دستمزد وزارت کار، نسبت به مدیریت سالن
... ندارم و در صورت طرح ادعایی در این موارد، مدیریت می تواند با وصول مبلغ سفته اقدام به جریمه اینجانب نماید.
توجه مهم : این فراداد صرفا به منظور ارائه به نهادهای مختلف با هدف تعیین کیفیت و نوع همکاری فرد نام برده یا مجموعه لیلیوم سرخ می باشد و بندهای مربوط به وصول سفته و شرایط قطع همکاری و دیگر موارد در قرارداد تکمیلی آورده شده است و قرارداد تکمیلی در مراجع
ذی صلاح مبنای رسیدگی به دعاوی می باشد

امضاء آرایشگر
امضا شاهد
امضاء مدیریت

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا بررسی شود و راهنمایی شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیازمند بررسی بیشتر و دقیق‌تر دارد.