مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیرکرد

باسلام ‌‌واحترام تاخیر و دیرکرد 31میلیون که توسط اداره کار کارفرما محکوم گردیده .که مدت دادرسی در مراجع 20سال که نهایت منجر به تبر یه گردیده.یعنی ازسال71الی 90وتا1402جمعا32 میشود چقدر میشود زیاد است یا کم ممنون میشم اگر شفاف پاسخ دهید.باتشکراز کارشنان محترم که وقت میزارید تا پاسخ امثال ما را بدهید واقعا خسته نباشید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نتیجه محاسبه :

اصل دین و خسارت :
134،101،182،432 ریال
خسارت به تنهایی :
133،791،182،432 ریال
اصل دین :
310،000،000 ریال
زمان پرداخت :
آخرین شاخص تورم موجود برای زمان پرداخت (شاخص 1401) :
640.225
زمان سررسید یا مطالبه :
شاخص تورم زمان سررسید یا مطالبه :
1.48
مستندات :
ماده 522 قانون آئین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب (در امور مدنی) مصوب 1379 : در دعاویی که موضوع آن دِ‌ین و از نوع وجه رایج بوده و با مطالبه داین و تمکن مدیون، مدیون امتناع از پرداخت نموده، در صورت‌ تغییر فاحش شاخص قیمت سالانه از زمان سررسید تا هنگام پرداخت و پس از مطالبه طلبکار، دادگاه با رعایت تناسب تغییر شاخص سالانه که توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین می‌گردد محاسبه و مورد حکم قرار خواهد داد . . .
توضیحات :
ارزش ریالی دین در مقطع زمانی مورد نظر برابر است با عدد شاخص در مقطع زمانی مورد نظر تقسیم بر عدد شاخص در مقطع زمانی اول، ضربدر مبلغ ریالی.
برای محاسبه تورم از شاخص تورم مصرف کننده خانوارهای شهری کشور بر مبنای سال پایه 100 = 1395 استفاده شده است.
به دلیل موجود نبودن شاخص تورم در بازه زمانی پرداخت، آخرین شاخص موجود برای بازه زمانی مذکور اختصاص داده شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
محاسبه دیرکرد بایستی از طریق شعبه اجرای احکام مربوطه صورت بپذیرد.