مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیرکرد

خونه ای از سال 93 خریدم قرار بود 95 تحویل بده خونه سال 96 خونه رو اماده کرده فروش مالغیر کرده
حالا من کیفری وحقوقی پیش رفتم تا ابطلا قول نامه موخر از سوال من اینه من تو قولنامه دیرکرد تعین نکردم ایا میتونم خسارت این چندسالو بگیرم ازش وچطور محاسبه میشه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خسارتی که به شما تعلق می گیرد ثمن معامله به نرخ روز قیمت ملکی که خریداری کرده اید است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق نظر کارشناس خسارت قابل مطالبه است