مشاوره حقوقی رایگان - قانونی یا غیر قانونی بودن شرکت ب.

درود بر اساتید گرامی بنده سال 1400 بیکار بودم یکی از دوستان با تماس تلفنی و اصرار فراوان بنده رو دعوت به یه شهر دیگه کرد گفت برات یه کار خوب سراغ دارم هرچی گفتم چه کاریه هیچی نگفت، بالاخره من رفتم گفت بیا فلان میدان رفتم خودش پیاده منو همراهی کرد از توی بازار و چنتا کوچه ی پیچ در پیچ منو برد داخل یه سالن که کلی جوان اونجا در حال داد و بیداد و مغزشویی بودن تا فضا رو دیدم فهمیدم جریان چیه
خلاصه سه ساعت این آقا با دوستان دیگه ش اومدن مغز منو بشورن که با فلان ماه همکاری میلیونها تمن کسب میکنی اینجا قانونیه و ما مجوز داریم و فلان بیا از ما 20 میلیون جنس بخر فامیل هم از ما میخرن تبلیغ شبکه ای میشه، من خیلی بهم برخورد که اون رفیق منو اینجوری سرکار گذاشته ازونجا ناراضی اومدم بیرون
الان بعد مدتها خبر دارم که ایشون خیلی پولدار شده از طریق عضو گیری هرمی و فلان و ناراحتم بابت حرکت و برخوردی که اونجا با من کردن
من اسم و فامیلی و شماره ی اون سرشبکه رو دارم آیا میتونم از ایشون شکایت کنم؟
آیا واقعا ب. کلاهبرداریه؟ غیر قانونیه؟ چجوری انقد راحت عضوگیری و مال اندوزی میکنن؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که شکایت در موضوع مطروحه نتیجه‌ای را در بر نخواهد داشت.