مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مواجهه حضوری

سلام ملکی اجاره کردم 3ماه اجاره پرداخت نکردم مالک دادخواست فسخ داد منزل تخلیه وتوسط کلانتری تحویل مالک شده مالک مبلغ ودیعه وچک ضمانت تخلیه را تحويل نداده د28 ماه من به دادگاه رفت وآمد داشتم واز طرف شاکی وکیل میاد وکیل شیادی وبد رفتاری می کند می تونم درخواست مواجه حضوری با مالک رو در جلسه داوری داشته باشم دوست دارم دلیل رفتارمان وادعای اوتوسط خودش مطرح بشه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درخواست خویش را به دادگاه مطرح کنید، درصورت موافقت بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درخواست خود را در قالب لایحه به دادگاه ارائه دهید.