مشاوره حقوقی رایگان - حکم محکومیت

باسلام خدمت استادان عزیز، در دادگاه کیفری بنده محکومیت برام صادر گردید، در حالی که شکایت واهی بود و بنده هرچی از قاضی خواهش کردم با شاهدین ایشان که در کلانتری فقط حضور داشتند مواجه حضوری داشته باشم اصلا اعتنایی نکرد، همچنین تحقیقات محل هم بر علیه بنده بوده بعلت اینکه در ساختمان مورد تحقیق 4خانوار از بستگان شاکی بودند و مامور تحقیق را گمراه کردند و بر علیه بنده گزارش دادند، تحقیق مجددم پیشنهاد دادم مورد قبول قاضی قرار نگرفت، خیلی راحت بنده رو محکوم کرده، عنوان شکایتم تهدید و تهمت و افترا و عنوان غصب و ... شوهر شاکی قبلا با بنده ضرب و شتم داشته و بینی بنده را شکسته و شکایت کردم محکوم شده شاکی این شکایت را تنظیم کرد تا بنده مجبور به رضایت بدم و از حقم بگذرم، در حالی که بنده کاری نکردم که بخواهم از ایشان رضایت بگیرم، ایا میتوانم در تجدیدنظر اعتراض کنم و درخواست مواجه حضوری بدهم، حتی نامه از بهزیستی دارم که تحت درمان اعصاب و روان هستم ؟ و تحت درمان همچنین بازنشسته از محل کار بخاطر اعصاب و روان، اگر موضوع اعصاب و روان را مطرح کنم در تجدیدنظر برای حکم محکومیت تاثیری دارد؟ یا بدتر نمیشه؟ همه این موضوعات برای برادرم هست چون خودش نمیتونه از خودش دفاع کنه و همه این اتفاقات برای ایشانه، براش وکیل هم نمیتونیم بگیریم چون هزینه داروهاش زیاده از پس هزینه های ابتدایشم عاجزه لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟ ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

تجدیدنظر نمائید و به کلیه نقاط ضعف تحقیقات مقدماتی و رای بدوی اشاره کنید. موضوع اعصاب و روان به ضرر شماست.