مشاوره حقوقی رایگان - برای حذف اسم همسر سابق از سیستم اداره ثبت چیکار کنم

سلام ببخشید من دو بار ازدواج کردم و تو شناسنامم اسم یک همسر هست حالا میخوام اسم همسر اولمو از اداره ثبت احوال پاک کنم چیکار باید بکنم که کلا از ریشه چیزی نشون نده از اداره ثبت و احوال

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ثبت احوال نمی توانید پاک کنید.
از شناسنامه می توانید پاک کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر باکره باشید میتوانید در غیر این صورت خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما صرفاً می‌توانید نام همسر اول خود را از شناسنامه پاک بفرمائید و امکان حذف نام همسر اول از سیستم سازمان ثبت احوال وجود ندارد.