مشاوره حقوقی رایگان - سوابق ایثارگری پدرم

با سلام و احترام. پدر بنده در سال 59 در پتروشیمی آبادان مشغول به کار بوده است و تا پایان جنگ تحمیلی در آبادان مشغول خدمت بوده است در آن مدت آبادان در هم ریخته بود و پدر من در حال امداد رسانی به مردم و رزمندگان اسلام بود ولی از آنجایی که به خاطر اعتقاداتش هرگز پیگیرش نشد حال بنده می‌خواهم سوابق ل‌هایی که در پتروشیمی آبادان بوده است را در بیاورم و آن مدارک را برای تهران ارسال بنمایم جهت کارت ایثارگری باید چگونه و از کجا اقدام نمایم؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ اگر مدارک موجود باشه باید به واحد ایثارگران در پتروشیمی آبادان مراجعه کنید

محمدپارسا

جناب آقای محمدپارسا :

ابتدائاً به محل خدمت پدر رفته و درخواست کنید که کپی یا رونوشتی از آن به شما بدهند زیرا اول می بایست حضور پدر اثبات گردد به امور مربوط به ایثارگری را انجام بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر خود پیگیری بفرمائید.