مشاوره حقوقی رایگان - پول سودی

سلام بنده 30 میلیون از بنده خدایی گرفتم و به مرور زمان از من 350تومان چک گرفت و الان هی پا فشاری می‌کنه اجرا می‌زارم خانواده هم در جریان هستم که بنده خدا پول سودی داده
سوالم اینه اول میشه ربا خواری رو ثابت کرد ؟
دوم اگر محکوم بشم میتونم اعسار بزنم و تقسیط بکنن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد و توانایی‌ پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد.