مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت کاری

سلام وقتتون بخیر. برای مهاجرت کاری اگر وکیل مهاجرتی بگیرم وکیل میتونه از طریق سایت های کاریابی مربوط ب اون کشور واسم شغل مربوطه رو پیدا کنه یا پیدا کردن شغل برای گرفتن اقامت وظیفه خودم هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر دو امکان‌پذیر است این را باید از وکیل خود سوال نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به توافقات بین شما و ایشان است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر دو حالت امکان‌پذیر است و بستگی به توافقات فیمابین شما با وکیل دارد.