مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی کالا حین ارسال کالا

با سلام و احترام من یک مانیتور از سایت خریدم و وجه را از طریق موبایل بانک بحساب بانکی مسئول سایت واریز کردم. ایشان کالا را از طریق باربری برای بنده ارسال کرده است. من هنگام تحویل کالا متوجه شدم که کالا در حین حمل آسیب دیده است و بطور کل غیر قابل استفاده می‌باشد. موضوع را از طریق باربری پیگیری کردم و ایشان آسیب دیدگی کالا در حین حمل را تایید کردند و کالا را به سمت مبدا عودت دادند. متاسفانه مسئول سایت حاضر به قبول خسارت و عودت وجه به بنده نمی‌باشد و عنوان می‌کند که مسئولیت آسیب‌دیدگی بار در حین حمل و نقل بر عهده خریدار می‌باشد و این موضوع در بند اول فاکتور نیز ذکر شده است و به هیچ کدام از تماس‌ها و پیام‌هایی که برای ایشان ارسال می‌نمایم پاسخ نمی‌دهد. ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید که آیا در صورت شکایت از ایشان با توجه به شرایط ذکر شده قانون ایشان را ملزم به عودت وجه می‌نماید یا خیر؟ لطفا این نکته را مدنظر داشته باشید که ایشان بدرستی عنوان کرده‌اند که شرط مسئولیت آسیب‌دیدگی حین حمل را در فاکتور ذکر کرده اند ولی من به اعتبار سایت ایشان خرید را انجام داده‌ام و اطلاعی از شرط ذکر شده در فاکتور نداشتم، ضمن اینکه ایشان بار را بدون هماهنگی با من از طریق باربری ارسال کرده‌اند و بیمه مقتضی را انجام نداده‌اند.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه بایستی تحت بررسی قرار گیرند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است