مشاوره حقوقی رایگان - فوت فروشنده و گم شدن قولنامه

سلام بنده چند سال پیش ملکی خریدم که هم قولنامه داشتم هم وکالت نامه جهت انجام کارهای اداری از فروشنده متاسفانه فروشنده فوت کردوقول نامه که دست پسرعموم بود گم شده الان بااون وکالت نامه میتونم کاری بکنم.البته شاهد معامله هم دارم

پاسخ ها :

محمدپارسا

جناب آقای محمدپارسا :

می بایست قولنامه رو پیدا کنید زیرا وکالتنامه بعد از فوت هرکدام از طرفین اعتبار حقوقی خود را از دست می دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وکالت با فوت منتفی خواهد شد و اگر قولنامه پیدا نمی‌شود نسبت به تنظیم جدید قولنامه با وراث اقدام نمائید.
اگر وراث استنکاف کردند دادخواست به خواسته اثبات وقوع بیع را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.