مشاوره حقوقی رایگان - سلام.قطع حقوق متوفي

حقوق متوفي كه زن بوده و16سال سابقه پرداخت بيمه لشکري داشته وشوهرش نيز 10روزجلوترازاوفوت نموده حقوق كه دوفرزند دختر19سال وپسر13 سال ميباشدحقوق مادرشان ازروزفوت قطع گرديده وسازمان مربوطه اعلام نموده كه چون فرزندان تحت تكلف پدربوده اندمستمري فرزندان ازطرف مادرقطع ميگردد.آيا اين استدلال ازطرف سازمان مربوطه قانوني است.لذاخواهشمندم باتوجه به اينكه فرزندان اين متوفي به سختي روزگارميگذرانندصحيح است .لطفاراهنمايي بفرماييدممنون
تلغن تماس.....

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی فقط میتوانند از حقوق پدر بهره مند شوند مگر اینکه مادر آنها را تحت تکفل خود قرارداده باشه