مشاوره حقوقی رایگان - عدم احراز جانبازی در بنیاد شهید و کمیسیون ماده 16

در سال 79 در حین ماموریت سازمانی مجروح شدم باتوجه به تکمیلی مدارک صورت سانحه. فرم ب و ز و مدارک بالینی شورای عالی پزشکی ناجا میزان صدمات وارده 32 درصد تائید نمود. کمیسیون ماده 117ناجا رای معلولیت خدمتی صادر اعتراض نمودم. در کمیسیون ماده 118 تجدید نظر ناجا رسیدگی رای بر احراز جانباز ی صادر شد. ایثارگران ناجا مراتب جانبازی مکتوبا به بنیاد شهید اعلام مدارک لازم به بنیاد تحویل پس از چندین سال از طریق کمیسیون ماده 16 رای بر عدم احراز جانبازی صادر. به رای صادره معترض و در دیوان عدالت اداری شاکی شدم. دیوان باتوجه به احراز جانبازی در کمیسیون تجدیدنظر و نهایی 118 ناجا رای کمیسیون ماده 16 نقض که در این مرحله حق ورود نداشته و برابر مقررات نسبت به پذیرش اقدام نماید. در وقت مقرره اعتراض به رای دیوان نشد رای قطعی شد. از طریق اجرای احکام دیوان یکماه وقت داده شد مفاد رای اجرا شود. پس از یکسال کمیسیون ماده 16 رای دیگری صادر که بایستی احراز جانبازی بنده در کمیسیون مشترک بنیاد شهید و ناجا بررسی شود. از اینکه 12سال موجب سرگردانی و تظلمات فراوان بر بنده شده اند. و توجهی به رای کمیسیونهای 117 (140) و 118 (141) ناجا که برابر قانون میتواند جانبازی نیروهای تحت امر خود را احراز نمایند و از حکم دیوان تفره رفته و استنکاف نموده و بعد از 12سال حال به یاد کمیسیون مشترک افتاده. مجددا به مفاد رای کمیسیون ماده 16 اعتراض و پرونده به همان شعبه بدوی دیوان ارجاع گردید و در وقت رسیدگی قرار دارد. 7ماه از صدور رای جدید می گذرد. تاکنون خبری از تشکیل کمیسیون مشترک نشده. از محضر وکلای محترم تقاضای راهنمایی دارم.

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

تقاضای اعمال ماده 79 دیوان بکن