مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای سازمان تعزیرات حکومتی

بنده مدیرعامل یک شرکت خصوصی هستم شرکت ما با شخصی برای فروش دستگاه قرارداد داشت که امضا بنده هم به عنوان مدیرعامل شرکت پای قرارداد هستش، بدلیل شکایتی که مشتری از من در تعزیرات کرده بابت قرارداد فوق تعزیرات بنده را بعنوان یک شخص حقیقی محکوم به پرداخت جریمه کرده است در صورتی که قرارداد شاکی با شرکت حقوقی بوده و من به عنوان نماینده شرکت قرارداد را امضا کرده ام.
میخواستم بدانم الان من باید چه کاری انجام دهم الان رای تعزیرات قطعی شده و میخواهند حکم جلب برای من بگیرند لطفا راهنمایی کنید من باید به کجا شکایت کنم این قرارداد بنام شرکت بوده است نه من؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام.درصورت قطعی شدن رای وخلاف قانون بودن,بایدطی لایحه ای باذکردلیل,ازوزیر دادگستری تقاضای رسیدگی مجددازرای مذکور رادرخواست بنمایید وزیردادگستری درصورتی که رای راخلاف قانون بداند پرونده رابرای رسیدگی به شورای عالی تجدیدنظر ارجاع خواهد داد. راه دیگراینکه اعتراض خود را ظرف 3ماه ازابلاغ واقعی رای قطعی,تقدیم دیوان عدالت اداری نمایید