مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای تعزیرات

سلام. بنده برج 12 پارسال یک تعداد لپ تاپ و ویدیو پروژکتور استوک خراب از گناوه خرید کرده بودم و به سمت تهران می آمدم. پاسگاه میبند یاسوج، جلوی من گرفته و فرستاده تعزیرات یاسوج. حکمی که برای من بریدن 73 میلیون جریمه و خودرو مصادره دولت شده. من میخوام اعتراض به حکم تجدید نظر کنم، میگن امکانش نیست رای قطعی هست و اعتراض نمی تونید بزنید. میخواستم راهنمایی کنید، چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

اعتراض به رای سازمان تعزیرات حکومتی اعتراض به رای تعزیرات اعتراض به رای قطعی قاضی تجدید نظر اعتراض به رای قطعی مصادره خودرو توسط تعزیرات جریمه نقدی تعزیرات تعزیرات حکومتی