مشاوره حقوقی رایگان - زنا منجر به فوت

سلام. پسر عموم با یه زن شوهردار مشروب خوردنو زنا کرده و اون زنه همون لحظه بعد زنا به خاطر تشنج و ایست قلبی فوت شده حالا تو زندانه چند روزه الان. به نظرتون حکمش چی میتونه باشه؟ پسر عموم 20 سالشه و 2 سال بود تو نیروی انتظامی استخدام بود و البته اخراجش کردن سر همین موضوع

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام اگرزنای محصن نباشد با4باراقرار100ضربه شلاق حدی وکمتراز4باراقرار,به 31تا74ضربه شلاق تعزیری ودرخصوص شرب خمر درصورت 2باراقراربه80ضربه شلاق حدی محکوم میگردد.شلاق حکم حدی باحد دیکر ویاحدی باتعزیری قابل جمع می باشد.