مشاوره حقوقی رایگان - تهاتر مهریه

باعرض سلام و خسته نباشید سوال بنده در مورد مهریه هست که قاضی مقداری سکه به عنوان پیش حکم داده و منم پیش همسرم مقداری طلا دارم میخواستم بپرسم میتونم طلاها رو به عنوان پیش مهریه تهاتر کنم با تشکر فراوان

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام. اصولا طلا های که در ایام زوجیت زوج به زوجه میدهد در حکم هبه غیر قابل رجوع بوده لذا ابتدا شما باید اثبات نمایید که طلا به صورت امانی نزد زوجه بوده سپس در خصوص تهاتر اقدام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا به ساکن خیر. ابتدا می بایست دادخواست بدهید اگر محکوم شد آنوقت به تهاتر استناد کنید.