مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب یارانه

با عرض سلام و خسته نباشید بنده دو سال هست که جدا از زنم زندگی میکنم زنم در آپارتمانی که به نام خودم می‌باشد زندگی میکند و خودم در خانه پدری هستم تنها اطلاعی که از پرونده ام میدانم فقط این هست که وی درخواست طلاق داده و دادگاه هم در طول این دو سال حساب های بانکی بنده را مسدود نموده و یکبار هم آقایی به تلفن ثابت ام تماس گرفت به عنوان کارشناس دادگستری و چند تا سوال کرد از اینجانب (علت این که فقط در این حد اطلاعات دارم بر میگردد به نداشتن اینجانب از پیامک های که از عدل ایران به من ارسال میشد اما بنده هیچ گونه ترتیب اثری نمی‌دادم که آن هم دلایل مختلفی دارد که در صورت درخواست میتوانم عنوان نمایم ) بنده کارمند بازخرید شده دانشگاه آزاد با 24 سابقه در حال حاضر 3 سالی میشود که بیکار و هیچگونه درآمدی ندارم و تمام دارایی ام همان آپارتمان 70 متری می‌باشد که هم اکنون زنم آنجا سکونت دارد شایان ذکر است چهار تا حساب بانکی دارم که هر چهار حساب مسدوده تنها درخواستم و سئوالم این می‌باشد چگونه میشود حسابی که رایانه ام به آنجا واریز میشود را رفع مسدودیت کرد؟ ممنونم از زحمات شما عزیزان قبل از پایان بابت پرونده فوق تذکر وکیل نیز میخواهم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از گزینه مربوطه در سایت نسبت به أخذ وکیل اقدام نمائید.