مشاوره حقوقی رایگان - شهادت اقوام درجه یک

آپارتمانی درخارج استان اقامتمان با دخترم اشتراکی خریداری کردیم دوسال از تنظیم سندمان میگذرد ولی طرف پیداش نیست در تمامی شکایتهایمان حاضرنشده تمام رای ها غیابی هست و برای پیداکردنش وجه التزام تنظیم سندراخواستارشده ایم دخترم هزینه دادرسی نداردبرادرش وشوهرش رابه عنوان شاهدمعرفی کرده به خاطرخارج استان بودن شهادتشان مشکلی نداردممنون ازراهنمایتان

پاسخ ها :

فرهاد محمدی

جناب آقای فرهاد محمدی :

خیر به شرطی که از وضعیت معسر کاملا اگاهی داشته باشند مشکلی ندارد.

مريم  رضاپور

مريم رضاپور :

سلام خیر .در قانون قدیم جز موارد جرح بوده