مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی از دوستان

باعرض سلام و خسته نباشید
عمویم مالک بنگاه املاک میباشد، چون خودش سواد کافی ندارد بنگاه توسط یک نفر دیگر بعنوان مدیر بنگاه اداره میشود، مدیر بنگاه چون خودش کارمند یکی از ادارات بوده تعدادی از قولنامه ها را بصورت سفید امضاء در گاو صندوق بنگاه میگذاشته تا در صورت وقوع معامله در ساعات اداری با اطلاع مدیر بنگاه توسط شاگرد بنگاه نوشته شود، عمویم چون به گاو صندوق دسترسی داشته یکی از قولنامه های سفید امضا را برداشته و از شاگرد بنگاه خواسته تا تمام املاک مزروعی پدربزرگم را بنام او قولنامه کند و شاگرد هم نیز بعنوان شاهد امضا کند، مدیر بنگاه و شاگرد بنگاه صراحتا اذعان می نمایند که در حضور آنها معامله ای صورت نگرفته و از این معامله اطلاعی ندارند ولی حاضر به شهادت در دادگاه نمیباشند.لطفا در این موارد راهنمایی کنید
1-در صورت حاضر نشدن در جلسه دادگاه میتوان از دادگاه درخواست کرد که اظهارات آنها بصورت مخفی و نامحسوس گرفته شود؟
2-از این دو شاهد صدای ضبط شده موجود میباشد که اذعان کرده اند از این معامله اطلاعی ندارند، در صورت حاضر نشدن در جلسه دادگاه میتوان صدای ضبط شده را به دادگاه ارجاع داد و آیا قابل استناد برای دادگاه میباشد یا خیر؟

*پرونده حقوقی میباشد*
باتشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام پاسخ هر سه سوال خیر است
راهکار قانونی برای ابطال قولنامه وجود دارد بعلت حساسیت بالای موضوع حتماً حضوری از یک از وکلای محترم شهرتان کمک بگیرید