مشاوره حقوقی رایگان - حکم غیابی و مسدودی حساب

سلام چند سال پیش چند چک به همکارم دادم تامین نکرد برگشت خورد شکایت کرده و امروز رفتم بانک دیدم حسابم مسدود شده البته من ثنا دارم ولی برام ثنا چیزی نیومده
واخواهی میتونم بزنم و ایا حساب مسدود کرده جلب هم میتونه بگیره یا نه
ممنون.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله اگر به مرحله اجرا رسیده باشد جلب هم امکان دارد

پرسشگر :

چجوری باید واخواهی بزنم
ممنونم از پاسخ شما

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

اگر رای غیابی صادر شود قابل واخواهز ست ،امکان صدور جلب با رای غیابی وجود دارد

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

اگربه اجرای حکم برسه میتونه جلب کنه
یااینکه احتمالاتامین خواسته گرفته

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
چك مال شما بود؟؟؟؟ پس چرا ايشان وجه راتامين نكرد؟؟؟؟؟ تامين موجودي چك برعهده شما ست نه دوستتان
سوالتان مبهم است
ضمن اينكه در ثنا تا دادخواست وشكايتي مطرح نشودكه چيزي نميايد ومشاهده نميشود!
بعدازطي مراحل دادرسي و قطعيت واجرا وووووبعداز پيدانشدن مالي ازشماميتواندطبق ماده٣قانون نحوه اجراي محكوميتهاي مالي،جلب بگيرد