مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی چک برگشتی

باسلام و احترام چکی داشتم به مبلغ 260 میلیون تومان بعد از برگشت و طی مراحل کیفری و حقوقی در حال حاضر بعد از 2 سال حکم غیابی زده شده به مبلغ 360 میلیون تومان حکم جلب گرفته شده و فرد رو هم پیدا کردم با توجه به اینکه فرد کلاهبردار و آگاه به قانون می باشد آیا می تواند واخواهی دهد؟ اگر دهد باید مبلغی را پرداخت نماید؟ در صورت واخواهی چه مدت زمان مجددا طول می کشد تا حقم را بگیرم چه باید انجام دهم تا تسریع در حکم شود

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .واخواهی از حق قانونی محکوم غیابی است و صرفا بایستی هزینه واخواهی رو در پرونده حقوقی بدهد.و در پرونده کیفری سپردن تامین مناسب میتواند وی را آزاد کند .و زمان به دادگاه بستگی دارد