مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا حین درگیری لفظی

بنده در ساخت ملكي با شخصي شريك هستم درباره حساب و كتاب مالي با ايشان مشكل پيدا كردم در يك جلسه دونفره و بدون حضور شخص سومي بحث ما بالا كشيد و بنده در عصبانيت به ايشان توهين و تهديد كردم بعد متوجه شدم ايشان صداي بنده رو از اول بحث ضبط كرده و الان مدعي شده و ميخواهد با استفاده از صداي ضبط شده اختلاف مالي رو به نفع خودش تغيير بده و تهديد به شكايت كرده نظر شما رو ميخواستم بدونم

پاسخ ها :

ضبط صدا حین درگیری لفظی شکایت به دلیل توهین با استناد به فایل صوتی تهدید توهین