مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی عفونت استخوانی

مادرم در تیر ماه 97 ، بابت جراحی خارپاشنه به دلیل قصور پزشکی دچار عفونت استخوانی شد
شرح ماجرا از این قرار است که بعد از شکایت از طرف بیمار (مادرم) و نظر نهایی کارشناسان و استان مازندران ، رای با تایید مقصر دانستن پزشک معالج به میزان 50 درصد صادر شد
پس از آن دو طرف به سازمان نظام پزشکی اعتراض کتبی ارسال نمودند.
از تاریخ اعتراض تا کنون تقریبا یک سال گذشت
سوال این است که به نظر شما 50 درصد تایید شده چند تومان خواهد شد ...
با توضیح به اینکه بیمار همچنان تحت نظر پزشک عفونی میباشد
خیلی برام مهمه
لطفا دقیق توضیح بدید
از شهرستان بابل ، استان مازندران

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بایدمادرتان علیه پزشک شکایت کننددادسرا ازپزشکی قانونی مقدارصدمه بدنی ومیزان دیه یا ارش را استعلام ودادگاه حکم به50%دیه یا ارش ویاهردو را صادرمی نماید.