مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ضرر و زیان فسخ معامله

سلام من حدود یک هفته پیش از نمایشگاه یک پیکان وانت خریدم که توی قولنامه به شرط شاسی،فنی،موتور و گیربکس سالم ذکر شده بعد از تسویه پول ماشین مدارک ماشینم به من تحویل ندادن گفتن بابت ماشین160میلیونی باید12 میلیون کمیسیون بدم ومن نداشتم و فقط ماشین به من تحویل دادن بدون مدارک
ولی بعد تحویل خودرو متوجه خرابی ماشین شدم و کارشناس گفت حدود20میلیون تومن هزینه تعمیر گیربکس و دیفرانسیل،کمک فنر،سنسورها،وسیم کشی چراغ وترمزها میشه
تقریبا 2ساعت بعد از تحویل ماشین خواستم معامله فسخ کنم که قبول نکردن و گفتن باید50میلیون تومن ضرر و زیان معامله به نمایشگاه پرداخت کنم لطفاً راهنماییم کنید که باید چیکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است آنگاه می‌توان مشاوره تخصصی داد که چه باید بکنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید از طریق ارسال اظهارنامه و سپس طرح دعوی اثبات فسخ از طریق دادگاه اقدام نمایید