مشاوره حقوقی رایگان - عدم فعالیت کارخانه و انتقال آن مکانهای مناسب

باسلام. در منطقه ما کارخانه برنج کوبی در حال فعالیت است که ایجاد آلودگی و تولید صدا مینماید در حالی که در جوار کارخونه منازل مسکونی اهالی در حال زندگی میباشند و منطقه در کاربری مسکونی داخل میباشد در ضمن دوسال قبل با شکایت اهل محل دادگاه ایشان را مبلغ ده میلیون تومان جریمه و اخطار جلوگیری از ایجاد مزاحمت برای اهالی حکم صادر کرد متاسفانه به همان روش قبلی فعالیت مینماید آیا میشه با شکایت مجدد از فعالیت کارخانه جلوگیری کنیم باتشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. درشهرازطریق شهرداری ودربخش ازطریق شهرداری اقدام وپلمپ خواهدشد.