مشاوره حقوقی رایگان - پیامک قرار نهایی صادر شد چکار کنم

سلام بر وکلای گرامی. برادر ناتنی ام بعد از فوت پدرم قولنامه ای دستی به دادگاه ارائه داده که تمام اموال پدرم را به مبلغ 50میلیون خریداری کرده لذا چون من هم به اندازه سهم مادرم 9هکتار را کشت کردم بعنوان تصرف عدوانی از من شکایت کرده و من هم به خاطر جعل امضا از ایشان شکایت کردم و استشهادی محلی هم به دادگاه دادم که پدرم مریض بوده و هوشیاری نداشته است و همه امضا کردن و چون پرونده ما به آگاهی رفته و برای جعل به کارشناسی فرستاده اند و هنوز جواب نیامده ولی بازپرس من را محکوم کرده که چرا از وارثها اجازه نگرفتی و البته من وکالت دارم خواستم بدانم چرا بازپرس به دادستان گزارش داده که جلب به دادرسی موافقت کند ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. بازپرس عمل انجام شده توسط شما را جرم تلقی و قرار مجرمیت صادرشده است . پس از آن چنانچه دادستان موافقت نماید کیفرخواست صادر و پرونده جهت تصمیم گیری به دادگاه ارسال خواهد شد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خب اگرشماازبقیه وکالت دارید رفتاربازپرس غیرقانونی وقابل شکایت است