مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازمانده

زنی 42ساله و مطلقه هستم و مستمری بازمانده از تامین اجتماعی دریافت میکنم بعد از فوت مادرم به عقد موقت 30ساله با مردی درآمدم. حالا با او اختلاف پیدا کردم. اکنون مرا تهدید می کند که میروم سازمان و صیغه نامه را نشان میدهم تا مستمری مرا قطع کنند. آیا در صورت اجرای تهدید مستمری من قطع می شود؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنونم

پاسخ ها :

دریافت مستمری توسط دختر در صورت ازدواج موقت قطع مستمری در صورت ازدواج موقت قطع مستمری مستمری بازماندگان مستمری